MARIJANA BATINIĆ:

Trudnoća nikako nije blaženo stanje

15.10.2014 u 14:14

  • +25

Perwoll Fashion hr.

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Žućko

Bionic
Reading

Lijepa trudnica Marijana Batinić utorak navečer iskoristila je za izlazak na reviju Aleksandre Dojčinović prije koje nam je ispričala kako se osjeća u trudnoći

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić koju trenutačno gledamo u emisiju 'Ljubav je na selu' u šestom je mjesecu trudnoće, a unatoč tome što blista, u iskrenom razgovoru za tportal ispričala nam je kako se ne osjeća nimalo blaženo.

'Trudnoća nikako nije blaženo stanje. Onaj tko je rekao da je trudnoća blaženo stanje, gadno se prevario. To je vjerojatno neki muškarac izjavio pa je to ušlo u povijest. Trudnoća je drugo stanje, nikako blaženo', kaže Marijana. Na pitanje što joj je najteže, odgovara: 'Odakle da krenem... Obično se kod svake žene pojave neki simptomi, a kod mene su se pojavili svi i sve moguće nuspojave koje sam mogla imati sam imala. Trenutno sam u fazi kada navečer ne mogu zaspati i budim se noću, ali kako sam u zadnje vrijeme ipak živnula, odlučila sam se večeras za ovaj izlazak. Mjesecima nisam bila nigdje', ispričala nam je Marijana.


Voditeljica kaže kako namjerava raditi još mjesec dana, a onda se u potpunosti posvetiti sebi i svojoj djevojčici. 'Mislim da će ova beba biti žilava. Zadnji put su mi rekli da je djevojčica, a predzadnji da je dječak. Ja još ništa nisam pripremila, osim što sam kupila kolica', kaže buduća majka koja još uvijek ne zna hoće li roditi u Zagrebu ili Splitu.

'Mislila sam roditi u Splitu, ali to bi značilo da neko dulje vrijeme moram ostati ondje, a s druge strane voljela bih biti u svom stanu u Zagrebu. Još ću razmisliti', objasnila nam je. Na pitanje gnjavi li je okolina gomilom savjeta, odgovara potvrdno. 'Svi me gnjave savjetima. Uvažavam ih, ali kontradiktorni su pa više ne znam koga da slušam', zaključuje kroz smijeh.