LEJLIN NOVI BIZNIS

Kad sam ostavila Tarika doma, ne znam tko je bio u većem šoku

15.10.2014 u 13:07

Bionic
Reading

Supruga Tarika Filipovića i nekadašnja Miss Hrvatske uskoro otvara modni salon kojim će započeti njezino novo poglavlje poslovne karijere

U haljini koja joj je isticala besprijekornu liniju Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca Tarika Filipović, zablistala je na reviji Aleksandre Dojčinović. Dobro raspoložena, otkrila nam je da je svega nekoliko dana dijele od ostvarenja dugogodišnjeg sna.

'Za nekoliko dana napokon otvaramo u centru grada, u Mesničkoj – modni salon. Trgovinu otvaram zajedno s mojom vjenčanom kumom Dunjom Barbarić, koja ima višegodišnje iskustvo u tom biznisu. Zvat će se 'LD Store' prema prvim slovima naših imena, a prodavat ćemo isključivo žensku robu, od kaputa do cipela', otkrila nam je lijepa Lejla koja je nedavno zbog novog posla šest dana boravila u Istanbulu gdje je birala robu koja se proizvodi za francusko i talijansko tržište.

'To je prvi put da sam Tarika ostavila samog s našim sinovima. Ne zna se komu je to bilo teže i šokantnije: meni ili njima', govori kroz smijeh Lejla. No svestrana mama pobrinula se da Tarika i dečke, sina Dina (12) i Armana (6,5), koji je ove godine krenuo u prvi razred osnovne škole, na hladnjaku i po stanu čekaju njezine poruke s obvezama za svaki dan.

'Dečki su sad već dovoljno veliki da se ja mogu malo posvetiti i svojoj karijeri. Arman je krenuo u školu. Isprva je, naravno, bio sretan i euforičan. Kupili smo mu željenu školsku torbu i pernicu s nogometnom loptom na prednjem dijelu, ali nekako ga domaće zadaće baš i ne vesele.'

Da bivšu misicu moda veseli, svjedoče njezini prethodni angažmani. Lani je dizajnirala svoju prvu liniju zlatnog nakita naslovljenu 'Nakit sa stavom'. Prethodno je zajedno sa suprugom Tarikom dizajnirala kolekciju burmi.