SEVE POSTALA DIZAJNERICA:

Došla sam u godine kada više nisam toliko važna

15.10.2014 u 12:07

  • +25

Perwoll Fashion hr.

Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Žućko

Bionic
Reading

Na prvoj večeri Perwoll Fashion.hr-a Severina nam se pohvalila da je dizajnirala naslovnicu ženskog rokovnika u kojem se nalaze citati za djecu, majku i cijelu obitelj te da je riječ o rokovniku s dušom

Severina Vučković na prvu večer Perwoll Fashion.hr-a stigla je u pratnji menadžera Tomice Petrovića i prijateljice Andreje Čermak. Zajedno su rado pozirale, a potom su se pridružile Marijani Batinić kojoj su čestitale na trudnoći. Severina nije propustila priliku udijeliti joj pokoji majčinski savjet, a nakon kratkog druženja s prijateljima, nama se pohvalila kako se prvi put okušala u dizajnu.

'Ja nisam poduzetnica, već samo netko tko je iskorišten kao umjetnik. U ovom slučaju dobila sam zadatak, ali i čast da dizajniram naslovnu stranu ženskog rokovnika u kojem su citati za djecu, majku i zapravo za cijelu obitelj. To je rokovnik s dušom. Ima čak i ogledalo unutra', pohvalila nam se Severina držeći rokovnik u rukama. Nismo mogli a da je ne pitamo hoće li joj sada mlade dizajnerice zamjeriti što im 'uzima kruh' kao što su se glumice uzvrpoljile kada je svojedobno stala na kazališne daske. 'Mislim da neće, jer sam sada došla u neke godine kada više nisam toliko važna', rekla je pjevačica koja se prije nekoliko dana vratila iz Pariza gdje je bila sa sinom Aleksandrom.


'Bila sam kratko u Disneylandu, u službi djeteta i u službi sebe kao djeteta', kaže kroz smijeh. Iako je Pariz grad zaljubljenih, Seve na pitanje o ljubavnom statusu, čini se, uvijek ima spreman odgovor. 'Ja sam zaljubljena u svoje dite', kratko je odgovorila.