VESELO - UZ CECU

Poznati Hrvati na svadbi Željka Joksimovića

17.12.2014 u 13:57

Bionic
Reading

Srpski časopis Hello je u prošlom broju objavio ekskluzivne fotografije s raskošne svadbe pjevača Željka Joksimovića i njegove odabranice Jovane Janković, na kojoj je viđeno i nekoliko hrvatskoj javnosti dobro poznatih lica iz svijeta biznisa

Velika proslava vjenčanja Željka Joksimovića i TV voditeljice Jovane Janković održana je sredinom rujna u beogradskom restoranu Franš, a na slavlju su brojne goste zabavljali Lepa Brena, Halid Bešlić i Ceca, kontroverzna srpska pjevačica i udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana


Jedna od fotografija objavljenih u časopisu Hello 'uhvatila' je Cecin nastup u kojem su uživali i direktorica marketinga Agrokora Iva Balent, kći vlasnika Agrokora Ivice Todorića, te Hrvoje Čermak, uključen u unosan biznis svog oca, generala Ivana Čermaka, u Crodux grupi. Konkretno, Hrvoje je član Uprave u tvrtki Crodux plin.

Ivi i Hrvoju društvo su na svadbi pravili njihovi bračni partneri, Hrvoje Balent i Andrea Čermak, inače bivša direktorica Escade za Hrvatsku. Na jednoj od fotografija u časopisu Hello zabilježeno je upravo kako gosti iz Hrvatske uživaju u glazbenom nastupu Cece, kojoj se, čini se, pridružio i sam mladoženja Željko Joksimović.

Obitelji Balent i Čermak povezane su i dugogodišnjim prijateljstvom i kumstvom. Konkretno, Hrvoje Balent je vjenčani kum Hrvoju Čermaku, a obitelji često zajedno ljetuju i zimuju.