OTKRIVENO U ZDRAVICI

Kako se Amal promijenila zbog Clooneyja?

02.10.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Lijepa Amal Alamuddin je zbog svog izabranika Georgea Clooneyja zauvijek prestala pušiti

Nakon glamuroznog vjenčanja holivudskog glumca Georgea Clooneyja i lijepe odvjetnice Amal Alamuddin, koje je trajalo četiri dana i noći u Veneciji, prijatelji bliski slavnom paru otkrili su javnosti neke nove, romantične detalje (i podvige!) tamnokose Amal koja je slavnom glumcu ukrala status vječnog neženje.

Zbog njega je prestala pušiti – dio je dirljivog govora i zdravice na vjenčanju, a koju je održao Jae Kim, prijatelj s kojim je lijepa Amal dijelila studentske dane na pravnom fakultetu, a koji je objavio američki časopis People.


Kim je u svom govoru dodao da njezino lice krasi isti osmijeh punih godinu dana, od trenutka kad je upoznala svog budućeg supruga. Bliski prijatelji Amal Clooney ne taje da su isprva bili zabrinuti za srce uspješne odvjetnice.

Ona je, prema njihovim iskazima, sve vrijeme tražila Gospodina Savršenog. I upravo kad je od toga odustala upoznala je Gospodina Ispravnog. Clooney je u tom trenutku uživao reputaciju zavodnika, ali su se svi ubrzo uvjerili u to da je iskreno zaljubljen u Amal i da su mu namjere poštene.