RODILA TREĆE DIJETE

Vlaho je bio uz Tanju tokom poroda

02.10.2014 u 15:06

Bionic
Reading

Svoju kćerkicu Luce ponosni roditelji, Tanja Dragović i Vlaho Arbulić, dočekali su zajedno

Nakon što je sinoć na svijet donijela svoje treće dijete - kćerkicu Luće - ponosna mama Tatjana Dragović, bivša manekenka koja je tijekom karijere stekla status prvog hrvatskog top modela, danas prima čestitke s lijepim željama brojnih prijatelja. Kako doznajemo, mama i kći, kojoj su presretni roditelji nadjenuli ime Luce, što na talijanskom znači svjetlost, prvu noć provele su mirno.


'Tatjana je sretna, ali umorna', doznali smo od bliskog prijatelja bivše manekenke koja je sinoć rodila carskim rezom u privatnoj poliklinici, a uz nju je bio presretni otac Vlaho Arbulić, 24-godišnji maneken i student kojemu je mala Luće prvo dijete. Djevojčica je na svijet stigla u ranim poslijepodnevnim satima, a pri porodu je težila 3,060 kilograma i bila duga 47 centimetara.

Tatjaninu trudnoću svih devet mjeseci vodio je prof. dr. sc. Velimir Šimunić, a njezina je želja bila da svoje treće dijete rodi u Njemačkoj, u kojoj su na svijet stigli i njezina najstarija kći Amber i sin Emanuel koji će 12. listopada napuniti sedam godina, a koje lijepa Tatjana ima iz braka s Goranom Ivaniševićem, legendarnim tenisačem, osvajačem Wimbledona, a danas trenerom Marina Čilića.