'UŽIVAM U ČETRDESETOJ'

Bianca Matković istaknula seksipil u štiklama

02.10.2014 u 10:49

  • +12

Poznati na prvoj večeri Schwarzkopf Cro A Porter-a

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Bivša desna ruka nekadašnjeg premijera Ive Sanadera, Bianca Matković u punom je sjaju zablistala na prvoj večeri Cro A Portera

Bianca Matković revije domaćih dizajnera pratila je iz prvog reda. Ova visoka i vitka, nemalo zavodljiva crnka, kada ne mora poštivati dress code, zna prilično dobro naglasiti svoj seksipil. Osim osmijeha koji ne skida s lica, plijenila je pažnju u crnom izdanju, a najupadljivije svakako su bile trendi štikle otvorenih prstiju. U razgovoru za tportal kazala je kako rad domaćih dizajnera jako voli, poštuje te ih rado nosi.

'Volim domaće dizajnere, poštujem njihov rad i rado ih nosim. Večeras sam ovdje zbog cijelog Cro A Porter tima, zbog Etne Maar, Xsenie Design i svih drugih ljudi s kojima sam radila na organizaciji', objašnjava.


Na pitanje u čemu se najbolje osjeća kada je o modi riječ, kaže: 'Mislim da nijedna žena ne može odoljeti štiklama, za posao volim klasičan stil, a inače volim casual, ležeran stil. Suživjela sam se sa dress codeom koji moram poštivati; mislim da je klasika uvijek bolja i elegantnija od nečeg kičastog', kaže Matković.

S obzirom na to da je nedavno proslavila 40. rođendan, pitali smo je slaže li se s tvrdnjom brojnih žena koje kažu kako su se tek u tim godinama uspjele realizirati i postati svjesne sebe. 'Ponosna sam na svaku godinu koja je iza mene i silno se veselim svakoj koja tek dolazi. Imam 40 godina i ne sramim ih se nimalo, iako nisam radila nikakvu veliku feštu. Svaki dan može biti rođendan, ako imate nešto lijepo za proslaviti, onda se to slavi. Ja uživam u svojim godinama, dobro se osjećam', objašnjava.

Na pitanje koji su joj sada prioriteti u životu, rekla je: 'Zdravlje, moja obitelj, moji sinovi, suprug i sreća. To je jedino što bitno.'