SRETNI TATA SE POHVALIO

Tatjana Dragović danas je rodila kćer!

01.10.2014 u 20:47

Bionic
Reading

Bivša supruga Gorana Ivaniševića danas je rodila kćerkicu koja je plod ljubavi s 12 godina mlađim Vlahom Arbulićem

Tatjana Dragović rodila je danas svoje treće dijete – kćerkicu Luće, što na talijanskom znači svjetlost. Naša poznata manekenka rodila je danas prijepodne u jednom zagrebačkom rodilištu, a malena Luće na svijet je došla carskim rezom. I majka i beba osjećaju se dobro. Djevojčica teži 3,060 kilograma, a duga je 47 centimetara. 

Sretnim događajem na Facebooku se pohvalio njezin partner i otac djeteta Vlaho Arbulić: 'Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luće. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih devet mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti.'

Njegova objava izazvala je stotine komentara u kojima prijatelji i neki članovi obitelji mladim roditeljima upućuju čestitke i riječi podrške.