'MICA-MACA'

Lana Jurčević zavodi u samostojećim čarapama

01.10.2014 u 14:26

'Lana Jurčević'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Nakon ljetnog hita 'Majica', zbog kojeg nam još u glavi odzvanja 'gola-gola', a koji je na Youtubeu pregledan preko dva milijuna puta, Lana Jurčević spremna je za nove radne pobjede, i to u vrlo neobičnom, ali izazovnom stajlingu

Pjevačica Lana Jurčević u radnoj je fazi snimanja pjesme i spota za koji je odlučila ponovno obojiti kosu u svoju prirodnu boju. 'Vratila sam se na svoju prirodnu boju! Uglavnom, cijela poanta je da svi zaboravljaju da kosu, kao i lice i tijelo, treba njegovati da bi bila zdrava i lijepa, tako da me sad čeka šest tjedana individualnih rituala i tretmana', kaže lijepa Lana, a za svoj novi stajling dobila je same komplimente.


A kako i ne bi kada  izgleda besprijekorno, posebno kada navuče seksi čarape, kako ih ona zove, 'mica-mace', u kojima je prije odlaska u šetnju 'opalila' selfie pred ogledalom. Uz fotku golog trbuha i velikog osmijeha napisala je: 'Čak i ako ste nesretni, pretvarajte se da ste sretni, jer osmijeh će postati zarazan. Možda je to laž, ali bolje se varati i biti sretan nego stvaran i bijedan.' S takvim stavom ova zgodna pjevačica kreće u nove radne pobjede.