POGLEDAJTE IH SAMO

Tanja, Lana i Nikolina - trudnice s modne piste

30.09.2014 u 11:08

  • +4

Trudnice kao s piste

Izvor: tportal.hr / Autor: Instagram, Grgo Jelavić, Matej Grgić

Bionic
Reading

I dok većina trudnica provodi dane u trenirkama i ležernim kombinacijama zbog udobnosti, naše poznate dame ni u drugom stanju ne odriču se trendi i seksi modnih izdanja

Predvodnica stajliš trudnica svakako je Nikolina Ristović, voditeljica koja sa suprugom Vidojem čeka djevojčicu. Zahvaljujući tome što je dobila tek nekoliko

kilograma, Nikolina i u poodmakloj trudnoći odijeva minice, ultrakratke haljine, vruće hlačice i vrtoglavo visoke potpetice.

Jedna od naših najuspješnijih modela, Tanja Dragović, uskoro će roditi svoje treće dijete, a ona i njezin dragi, student i model Vlaho Arbulić, s nestrpljenjem ga očekuju. Tanja je svojim modnim izdanjima u blaženom stanju dokazala da se osjeća božanstveno, a rado je pokazivala i potpuno goli trbuh. Kao pistom, Tanja se ljetos ponosno šetala ulicama Dubrovnika.


Lana Klingor Mihić uskoro će roditi treću djevojčicu, a kaže da se osjeća više nego dobro. Ako bacimo oko na njezine fotke u posljednjih nekoliko mjeseci, ona doista tako izgleda. Uvijek upicanjena i dotjerana, ne odriče se posljednjih modnih krikova.

Novopečena trudnica Marijana Batinić zasigurno spada u kategoriju najbolje odjevenih Hrvatica, a svoje omiljene modne kombinacije nosi i dalje. Udobnost joj je važna, ali moda je na prvom mjestu.