O ŽENAMA I DJECI

Ovako je nekada govorio Clooney...

29.09.2014 u 16:43

Bionic
Reading

Časopis People prisjetio se izjava slavnoga glumca koje je davao tijekom proteklih godina. Vječni neženja vjerojatno bi neke rečenice najradije povukao

George Clooney ovih je dana u središtu zanimanja javnosti zbog svojega vjenčanja s Amal Alamuddin. Zakleti neženja ipak je popustio, a nekada je govorio sasvim drugačije stvari.

O privlačnosti…

'Znam da to svi kažu, ali kod žene je zaista najprivlačniji smisao za humor. Možda to ne primijetiš kad imaš 21 godinu, ali s godinama uvidiš da je to važno…', izjavio je Clooney za People 2006. godine.

O romantičnim izlascima…
'Naravno da ne mogu izaći sa ženom koja na zidu sobe ima moj poster ili živi za to da dobije moj autogram. Nije zanimljivo kad znaš da je netko u tolikoj mjeri obuzet tobom', povjerio se Guardianu 2002. godine.

O djeci…
'Jednostavno ne osjećam u sebi glas koji mi govori da bih trebao imati djecu. Ne vidim se s djecom, no nikad ne znaš…', izjavio je glumac za People 2006. godine.

O Amal…
'Volio bih samo reći Amal da je jako volim i da ne mogu dočekati da postanem njezin suprug', romantično je nedavno izjavio Clooney na jednom humanitarnom događanju.