SUZANA MANČIĆ NA OBN-U:

'Razorila sam dva braka, nek' mi Bog oprosti'

29.09.2014 u 14:43

Bionic
Reading

Suzana Mančić, jedna od najpoznatijih loto djevojaka svih vremena, prilikom svog gostovanja na OBN-u otvorila je dušu o svojim bivšim ljubavima

'Ljubavni trokut teško može opstati kao takav. Može biti interesantan, dinamičan, može biti tragičan. Mislim da je svatko od nas nekada bio u nekom trokutu, a da možda nije ni znao za to ili, ako je znao, bio je ludo zaljubljen i mislio da će opstati. Ali to je već život u zabludi', započela je raspravu o ljubavnim trokutima Suzana Mančić u emisiji 'Dejana talk show' na OBN-u.

'Vjernost u braku je vrlo delikatna stvar. Dolaze djeca, nervoza raste, ljudi pucaju i okreću se na drugu stranu. Ne mogu se suočiti. Bila sam u takvoj situaciji u braku, ali nisam ostavila muža. Jedva sam se udala s 33 godine, pa kako sada da se razvodim? Stisnula sam srce i vratila se mužu. Boljelo je. Moj brak nije opstao, ali ne zbog te prevare. Možda je i on mene varao. Ja sam varala, priznajem', kaže.


Priznala je i kako je odgovorna za dvije rastave braka jer su dvojica muškaraca zbog nje odlučila okončati ga. 'Dva su se čovjeka razvela zbog mene, neka mi Bog oprosti. Ali onda je tek krenuo pakao jer su me počeli uspoređivati sa svojim bivšim ženama. No ne žalim ni za čim', rekla je 57-godišnja plavuša dodajući kako je njezina odgovornosti ta jer je tada davala lažne nade muškarcima.

Nije se libila govoriti ni o seksu. 'Volim seks, volim muškarce, a voljela sam se i snimati, ali sada to više ne volim', rekla je Suzana, žena koja iza sebe ima jedan brak, a svojedobno je priznala da je izgubila nevinost sa 16 godina.