NA SEVERININOM KONCERTU

Anica Kovač završila na policiji zbog tučnjave

21.09.2014 u 21:29

Bionic
Reading

Anicu Kovač, Hrvoja Čermaka i dvojicu muškaraca u petak navečer na Rujanfestu tijekom Severinina koncerta privela je policija

Kako doznajemo, Anica Kovač tijekom subotnjeg koncerta Severine Vučković na Rujanfestu pokušala je ući u VIP ložu sa svojom kćeri, međutim, zbog velike gužve na koncertu, ulaz u VIP ložu bio je pomaknut nekoliko metara dalje, a na isti ju je uputio redar. Tu je navodno nastao problem jer je Anica željela ući na prvi ulaz i pomaknuti ogradu pa je došlo do konflikta sa zaštitarom.


U priču su se uplela još trojica muškaraca, među kojima je bio i Hrvoje Čermak koji je na koncert stigao sa suprugom Andreom, te se potukli sa zaštitarom, a ubrzo je stigla i policija. Privedeni su zbog kršenja javnog reda i mira. Nitko od njih nije bio pod utjecajem alkohola. Anica je nakon ispitivanja puštena kući, a Čermak je u policiji prenoćio.

Aničina prijateljica je za 24 sata, pak, ispričala da je bivša misica pomakla ogradu kako bi kćer, koja nije imala ulaz u VIP, izvukla iz opasne gužve. Tvrdi da je pokušala razgovarati sa zaštitarom, ali on se oglušio na njezine molbe da joj pusti kćer u VIP.