Estrada 'MOGLA BIH ZAUVIJEK OVAKO'

Lambaša na odmoru s Dikanom u Crans-Montani

  • Autor: M. M.
  • 10.9.2009 15:02:03
  • 10.9.2009 12:44:49

Došao je red da Dikan i Dolores Lambašu, kao i njene prethodnice, povede u svoju kuću u elitnom švicarskom zimovalištu Crans-Montani

'Bože, mogla bih zauvijek ovako! Josip Radeljak i ja uživamo u čarobno ljupkoj atmosferi, mirisima, bojama, okusima i nepreglednim zeleno-plavim vidicima Crans-Montane', piše Dolores na Facebooku.

Kao i njene prethodnice - sjećamo se ne tako davnih fotografija sretnog Dikana, Vlatke i male Lane kako se veselo smiješe usred snježnog krajolika - i Dolores je očarana luksuznim mjestom za odmor. Stoga je sasvim logično što se vidi barem još nekoliko godina kako u dizajnerskim bucama gazi kroz zimski krajolik u Švicarskoj, što većini mondenki i onih koje bi to željele biti ipak bolje zvuči nego Bjelolasica ili Jahorina.

Zanimljiv je detalj da su novopečeni ljubavnici, koji već i žive zajedno u Radeljakovom stanu na zagrebačkom Cvjetnom trgu, put švicarskih Alpa odlučili potegnuti bez Dikanove kćerke Lane iz braka s tragično preminulom Enom Begović, prenosi Gloria. Dok se tata i Lambaša zabavljaju, djevojčica je kao i ostali hrvatski pučkoškolci u ponedjeljak krenula u školu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više