'MODNI ZLOČIN'

Sestre Bačić dijele isti modni neukus

18.09.2014 u 15:03

Bionic
Reading

Pjevačica Lidija Bačić pohvalila se sestrom Dorom s kojom je rado pozirala, no čini se da bi obje mogle potražiti savjete modnih stilista

Nakon što je Lidija Bačić našla svoj put do publike, istim je stopama krenula i njezina sestra Dora. Pjevačica koja iza sebe ima nekoliko uspješnih singlova, ponosno pokazuje sestru s kojom je pozirala u večernjem izlasku. Iako su se djevojke prilično potrudile urediti za izlazak, za svoj stajling nisu dobile pohvale. Da loš odabir cipela može upropastiti svaku kombinaciju, dokazuje i slatka Lidija, kojoj bi savjet stilista itekako pomogao.


'Lidija cipele su ti ka-ta-st-ro-fa, kod Kineza bi kupila ljepše za 19.99', kaže jedan komentar na njezinu Facebooku. Druga obožavateljica, pak, cijelu kombinaciju smatra lošom. 'Zločin je ovo obući na sebe! Strašno', piše.

Iako bi modni stilisti o lakiranim crvenim cipelama koje izgledaju plastično imali štošta reći, djevojke djeluju vrlo samouvjereno. Ipak, budući da se nerijetko pojavljuju na društvenim događajima, više pažnje bi trebale posvetiti odabiru krpica i obući. Osim modela cipela, važno je paziti i na materijal od kojih su cipele izrađene. Jer, dobra cipela, koja nužno ne mora biti i skupa, može izvući bilo koju kombinaciju.