NAŠA MANEKENKA

Dokle se to spustio dekolte Ane Draganje?

16.09.2014 u 11:20

Bionic
Reading

Ana Draganja se kao hrvatska predstavnica natjecala s najljepšim modelima svijeta na prestižnom natjecanju za modeling Fashion TV Model Awards, koji se od ove godine vodi pod nazivom Miss Fashion TV 2014, a koje se održava od 11. do 18. rujna

Na finalnom svjetskom natjecanju lijepa Ana Draganja postigla je zapažen rezultat. Izabrana je između trideset modela svijeta te uvrštena među 10 najljepših.


Natjecateljice iz cijelog svijeta smještene su u prestižnom Rocks Hotel Casinu u Kireniji na sjevernom Cipru, gdje je njihov boravak kao i natjecanje prenosila Fashion TV.

Ana Draganja oduševila je sve glamuroznim haljinama Matije Vuice i Martine Felje. Također, nisu izostale ni brojne ponude svjetskih agencija. Ana je otvorila glavnu modnu reviju na natjecanju, a bila je i omiljeni lik među natjecateljicama koje su smatrale da je ona bila glavna favoritkinja.

Prezime Draganja do sada zbog njezina brata Duje povezivali s plivačkim uspjesima, no prekrasna studentica hrvatskog jezika i pedagogije Ana već dugo je uzdanica modne scene.

Ana je sve oduševila hrabrnim dekolteom kakvog dugo nismo vidjeli.

Pobjednica je ovogodišnjeg natjecanja Karolina Toleikyte iz Litve, a pratilje su poljski model Martyna Nakielsk te ukrajinski model Sasha Dashchenko. Po izboru društvenih mreža pobijedila je Jovana Živković iz Srbije, a The Rocks Hotel Casino nagradio je po svom izboru Lil Bogati iz Izraela.