ZAGRIJALA ATMOSFERU

Noge Tine Katanić seksi su i u nošnji

15.09.2014 u 19:43

  • +7

Predstavljen program festivala Bundekfest

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić

Bionic
Reading

Gradonačelnik Bandić na jezeru Bundek, zajedno sa svojim suradnicima, najavio je najveće i najbogatije izdanje festivala Bundekfest, a predstavljanju su se pridružili i glazbenici Tony Cetinski i Davor Gobac, glumac Tarik Filipović, bivši boksač Željko Mavrović, košarkaš Cibone Andrija Žižić, igrač GNK Dinama Igor Boras i voditeljice Lorena Nosić i Tina Katanić

Uz jezero Bundek održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program predstojećeg festivala Bundekfest koji otvara Hladno pivo, a svi prisutni moći će uživati u raznim zabavnim i gastro sadržajima. Najsadržajniji do sada, u jedanaest festivalskih dana od 25. rujna do 5. listopada, ugostit će brojne glazbene zvijezde. Tony Cetinski, Dino Merlin, Psihomodo pop, Colonia, Danijela Martinović te dubrovačka grupa Silente samo su neke od njih.


Tu su i brojne druge atrakcije. Tisuće posjetitelja zaplesat će uz glazbu velikana DJ scene kao što su Danny Wade, rezident kluba Pacha na Ibizi, Kid Criss, House South Brothers i Manuel Moore koji svojim zaraznim ritmovima i nastupima oduševljavaju posjetitelje još jednog kulnog kluba na Ibizi Space. U Zagreb stiže i Alexander Som, španjolski glazbenik i producent megazvijezde EDM scene Davida Guette.

Unatoč kiši i hladnu vremenu, atmosferu je danas na Bundeku zagrijala atraktivna Tina Katanić koja je stigla u vrlo zanimljivom izdanju.