KRAJ LJUBAVI

Tončica Čeljuska: Istina je, Toni i ja smo prekinuli!

12.09.2014 u 11:19

Bionic
Reading

Tončica Čeljuska ponovno je slobodna. HTV-ova urednica i financijski stručnjak Ante Toni Ramljak prije ljeta su odlučili krenuti svatko svojim putem

Nakon gotovo tri godine HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska i financijski stručnjak Ante Toni Ramljak prekinuli su ljubavnu vezu. To nam je za tportal potvrdila i sama Tončica: 'Istina je da smo prekinuli prije nekoliko mjeseci, no to je zaista potpuno privatna stvar. Razlozi prekida nisu tema za razglabanje u javnosti. O svima sve najbolje, život ide dalje!'

Da je Tončica Čeljuska sretno zaljubljena, saznali smo početkom 2012, kada je snimljena s markantnim Splićaninom, no svoju je ljubav čuvala daleko od očiju javnosti. Tek je u jednom intervjuu za Story rekla nekoliko riječi o svojoj prvoj ozbiljnoj vezi nakon razvoda od Zlatka Čeljuske. 'Vjerujem da je ovo jedna lijepa priča. Toni i ja sreli smo se u pravom trenutku za nas oboje. Uz njega sam svoja, sretna i opuštena. Osvojio me šarmom, mirnoćom, ali ponajprije inteligencijom', rekla je tada.


Kada su ih fotografi uspjeli snimiti tijekom zajedničkih izlazaka, ljetovanja i društvenih događaja, ostavljali su dojam vrlo sretnog i zaljubljenog para. No zajednički sretni trenuci sada su iza njih jer je svatko odlučio krenuti svojim putem.

Ipak, zgodna HTV-ovka nakon ljubavnog brodoloma okrenula se nekim novim životnim izazovima. Nakon završenog edukacijskog programa Postani life coach izmijenila je neke životne navike. Kako nam je nedavno rekla, hrani se pozitivnim mislima, svakodnevno vježba jogu, promijenila je način prehrane, izbacila ugljikohidrate i šećere te smršavjela devet kilograma. Osim life coachinga, nove emisije u jesenskoj shemi te druženja s prijateljima, najveće joj zadovoljstvo ipak predstavljaju njezine dvije kćeri, Tihana i Anuška.