MUKE PO MADONNI

Izbačena iz vlastita doma i topa 20

19.12.2008 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon rastave, Madonni je sreća okrenula leđa - karijera joj tone, a Guy je tjera iz kuća

Božić se bliži, vrijeme je opraštanja, darivanja, sreće i ljubavi prema bližnjima. Tako to biva na reklamnim porukama koje nas salijeću sa svih strana. A da tako i nije uvijek u životu, svjedoči primjerom čak i planetarno popularna Madonna. Nakon što se rastala od muža Guya Richieja, sve joj je krenulo nizbrdo.

Novi singl 'Miles Away', skinut sa zadnjeg albuma 'Hard Candy', najlošije je prodavan singl u njezinoj karijeri te je zauzeo tek 39. mjesto na top listama Velike Britanije. Kako pjesma navodno govori o njezinu nedavno ugaslom braku s Guyem, dio razloga tako loše prodaje možemo pronaći u solidarnosti javnosti s bivšim supružnikom.

Osmijeh nestaje

Podsjetimo, od prvih šapata o rastavi Madonna vodi svojevrsni medijski rat s engleskim režiserom, ogovarajući ga, dajući netočne izjave o novčanom dijelu nagodbe, u kojima spominje 50 do 60 milijuna funti, što kasnije demantira. Medijskom manipulacijom Madonna tako pokušava i na vlastitom razvodu prikupiti pokoji bod te dodatno promovirati novi album, a ujedno i zataškati sam povod razvodu – vlastitu nevjeru.

Da Guy ipak ne sjedi mirno dok bivša draga baca drvlje i kamenje na zajednička sjećanja, već i njemu polako puca film, što pokazuje odluka kojom Madonni zabranjuje ostanak u donedavno zajedničkom domu za vrijeme Božića. Ne želi je u blizini zbog, kako tvrdi, bolnih sjećanja koja bi moglo potaknuti njezino prisutstvo. Nama to više zvuči kao svojevrsna osveta i komentar na njezine medijske šarade.