SVJETSKI DAN ŽALOSTI

Megan Fox: 'Nikad neću snimiti seksi video niti se svući u filmu!'

09.09.2009 u 11:13

Bionic
Reading

Iako se od njenog pojavljivanja u javnosti nitko živ nije mogao sakriti od prštećeg ili, bolje rečeno, vrištećeg seksipila kojim Megan obasiplje cijeli svijet, ova zvijezda tvrdi da su vruće fotke u oskudnim izdanjima zapravo maksimum onoga što ćemo od nje vidjeti

Na pitanje koristi li ona namjerno svoju seksualnost poput mnogih drugih zvijezda, Megan je odgovorila da je 'ono' prvi put učinila tek nakon srednje škole. 'Bila sam svjesna ženskog utjecaja i senzualnosti, no nisam se time koristila', tvrdi Megan.

Na setovima više voli ljubiti djevojke nego frajere, jer se sa ženama 'osjeća sigurnije'. No savršenog recepta za filmske i ine poljupce nema, jer 'svatko cijeni drugačiji stil ljubljenja'. Osim ovakvih paušalnih informacija i pokoje napete lezbijske puse od Megan više nećemo vidjeti.

Ona se ne može zamisliti potpuno gola u  filmu, jer se boji da bi joj se pogledi i mišljenja o golotinji mogli u starosti promijeniti. 'U današnjem vremenu interneta te snimke žive vječno. Kada si u ovome poslu, javnost ulazi u sve sfere života. Jedino što mogu sačuvati od očiju javnosti su doslovno privatni dijelovi moga tijela', kaže Foxica.

Ni kućni seksi kućni uraci nemaju bolju prođu kod Megan. 'Posljednja stvar na svijetu koju bih učinila jest snimanje tijekom seksa. Vjerojatno bi van procurio onaj dio u kojem ne izgledam dobro, pa se nikad više uopće ne bih mogla seksati. To se neće dogoditi', kategorična je Megan, a hoće li ipak krenuti putem mnogih kolegica i plasirati obnažene fotke snimljene mobitelom, tek ćemo vidjeti.