TRANSFORMACIJA ZA PET

Vidno mršavija Tončica Čeljuska obara s nogu

02.09.2014 u 15:44

Bionic
Reading

Otkako je završila edukacijski program Postani life coach, HTV-ovka Tončica Čeljuska u potpunosti je izmijenila neke životne navike. Osim što se hrani dobrim mislima, promijenila je način ishrane i postigla optimalnu težinu, zbog čega zrači energijom djevojčice

'Loše misli loše su za duh, a loša hrana loša je za tijelo', tim nam riječima objašnjava HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska svoj novi izgled. Zahvaljujući ovom stavu u posljednja je tri mjeseca smršavjela čak devet kilograma.

'Otkako sam se počela baviti osobnim razvojem, promijenila sam način života. Svako jutro vježbam jogu i tibetanske vježbe, a s jelovnika sam izbacila ugljikohidrate i šećere', rekla nam je Tončica.


Iako se svojedobno pomlađivala hijaluronskom kiselinom, kaže da joj ovi tretmani nisu potrebni. 'Nemam ništa protiv tretmana za pomlađivanje, filera i ostalih, ako mi budu potrebni i ako budem u prilici, koristit ću ih, ali za sada mi nije potrebno', kaže ova šarmantna novinarka koja je svoj mladenački izgled dodatno začinila novom frizurom, što je pravo osvježenje za jesensku programsku shemu u kojoj se vraća utabanom terenu emisije 'Studio 4'.