SEKSI TINA

Kakva promjena, nikada nije bolje izgledala

29.08.2014 u 17:32

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica i dobitnica diskografske nagrade Porin, Tina Vukov na scenu se vraća novim singlom, ali i novim glazbenim izričajem

Singl '666', ljubavne je tematike, a premijerno ga možete poslušati u ponedjeljak, 1. rujna, na 2. programu Hrvatskog radija u emisiji Music pub. Istog dana u 19 sati možete pogledati i premijeru spota na CMC televiziji .
Tekst za pjesmu '666' napisala je Senka Laginja, a pjesmu su uglazbili Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Zvonimir Dusper - Dus.

Tina Vukov je karijeru započela sa samo 13 godina, a već s 14 je potpisala diskografski ugovor s Croatia Recordsom. S 15 ostvaruje uspješnu suradnju s Matijom Dedićem s kojim nastupa na Dori 2004. s pjesmom 'Tuga dolazi kasnije'. Dvostruka je osvajačica diskografske nagrade 'Porin 2007.' za najbolju debitanticu i žensku vokalnu izvedbu, a iste je godine ponovno nastupala na Dori s pjesmom 'Tata'.

Tina Vukov će s pjesmom '666' publici predstaviti potpuno novi stil, koji je ujedno i prekretnica u njenoj glazbenoj karijeri.
'Nova pjesma zvuči kao nešto što sam instinktivno nazvala dark pop. Dok sam radila pjesmu imala sam u glavi zvuk grupe Hooverphonic, Lane Del Rey i Madonninog albuma Ray of light', rekla je za Večernji list Tina, koja je spot za svoju novu pjesmu snimila na nekoliko lokacija u Zagrebu. Redatelj spota je Luka Nižetić, koji se kroz cijeli video trudio što više nam približiti Tinine osjećaje i njenu emociju. Teaser za spot 666 pogledajte u videoprilogu.