UTEGNUTA U TRIKOU

Pogledajte opako vrući spot Lidije Bačić

29.08.2014 u 15:23

Lidija Bačić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Seksipilna splitska pjevačica Lidija Bačić snimila je novi spot za pjesmu 'Adio', čiju premijeru možete pogledati ekskluzivno na tportalu. Vatreni ritmovi i zavodljiv ples ove Splićanke ni ovoga puta nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Osim što se svojim stihovima - bilo da je riječ o ljubavnim baladama poput 'Odlazim ja, niti sretna niti jaka, al' ponosna... kao ružno pače nikad shvaćena…' ili pak veselim poskočicama poput 'Dođe meni neki lik s bocom viskija, viskija, viskija, viski, viski, viskija…' - brojnoj publici već uvukla pod kožu, Lidija opako konkurira i vrućim izdanjima.

Zavodljive poze u seksi trikou navikli smo vidjeti kod Severine, a potom i kod Rozge pa se čini da Lidija osim sličnog glazbenog ukusa, s našim kraljicama estrade dijeli i sličan stajling.

Nova pjesma i spot u kojem se izvija oskudno odjevena itekako nas podsjećaju na ono što smo u prijašnjim Severininim spotovima već imali priliku vidjeti, no čini se da je to domaćim pjevačicama postala nova formula za uspjeh. Kako bilo, Lidiji to polazi za rukom, o čemu najbolje svjedoči količina klikova njezinih pjesama na YouTubeu.