KRAJ LJUBAVI

Slavni par razvodi se nakon 36 godina braka

27.08.2014 u 18:34

Bionic
Reading

Kanadska glazbena legenda Neil Young podnio je zahtjev za razvodom braka te se prema pisanju The Guardiana od supruge Pegi Young razvodi nakon 36 godina braka

Prema pisanju stranih medija, kanadska glazbena legenda Neil Young u kalifornijskom gradu San Mateo podnio je zahtjev za razvodom braka od supruge Pegi Young s kojom je bio vjenčan 36 godina. Pjevač, koji je rođen u Torontu sa suprugom Pegi ima dvoje djece.

Pričalo se kako je upravo Pegi bila Neilova muza za brojne ljubavne pjesme, uključujući i hitove 'Once an Angel', 'Unknown Legend' i 'Such a Woman'. Youngova karijera broji već 45 godina te lansiranje čak 30 albuma. Osim toga, ima i svoju zvijezdu na Stazi slavnih, a prije nekoliko godina i sama Pegi Young je započela vlastitu glazbenu karijeru te je od 2007. godine izdala tri glazbena albuma.

Prema pisanju stranih medija. glazbenik je prošlog mjeseca predao zahtjev za razvod braka, a razlozi su zasad nepoznat. Pegi i Neil trebali su nastupiti zajedno 13. rujna na jednoj dobrotvornoj večeri u Sjevernoj Karolini, ali sada je njeno ime izbrisano s popisa izvođača.