Estrada BURLESKNA POSLASTICA

Čarobna Dita von Teese svlači se za Pariz

  • Autor: M. M.
  • 8.9.2009 12:26:03
  • 8.9.2009 11:50:30

Čini se da Pariz opet gori, no ne od prosvjeda, već od striptiza čarobne Dite von Teese, najpoznatije umjetnice burleske koja u mitskome music hallu Casino de Paris nastupa do 17. rujna

Nastup kojim je Dita odlučila obradovati parišku i inu gospodu zove se 'La Gentry de Paris Revue', a cijene pogleda na obnaženo Ditino tijelo kreću se od tričavih 24 do 90 eura.

Dita, pravim imenom Heather Sweet, zacijelo je ostvarila san mnogih malih provincijalki koje bez ikakve perspektive započnu karijeru striptizete u sumnjivoj seoskoj birtiji. Tako je započela i Dita, no njezina inspiracija zlatnim dobom Hollywooda i ljubav prema ekstravagantnom retro donjem rublju ju je dovela na sam vrhunac biznisa, tako da se danas više ne naziva striptizetom, već burlesknom umjetnicom.

Nastupa u najpoznatijim dvoranama, koristeći najraskošnije zamislive kostime i rekvizite. Prigodna tema pariških nastupa je svijet kazališta oko godine 1900, a produkcija je u stilu Ziegfeld Follies, koje su nastale na tradiciji pariških Folies-Bergères.

Predstava se sastoji od dva čina u čak 18 scena, a uključuje glazbene, plesne i naravno striptiz sekvence. Uz nezaobilazno praćakanje u velikoj čaši Martinija (odnosno Cointreaua, otkad je taj brand njen sponzor), Dita prestavlja najnoviju točku 'The Opium Den' inspiriranu kineskim motivima. Kako to izgleda kada se Dita svlači, procijenite sami.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više