Estrada ŠESTA ŽENA HENRIKA VIII.

Robbieja Williamsa ganja duh engleske kraljice!

  • Autor: M. M.
  • 8.9.2009 10:57:23
  • 8.9.2009 10:02:23

Čini se da nedavno proglašena najveća pop zvijezda svih vremena Robbie Williams nema baš sreće pri odabiru nekretnina, budući da ga dopadnu one u kojima se već netko nastanio. Ovoga puta to je šesnaestostoljetna engleska kraljica

SIPA
Catherine Parr
Dok je živio u Los Angelesu, imao je bliske susrete s NLO-ima, o čemu je otvoreno progovorio. Preselivši se u rodnu Britaniju, Robbie je za sedam milijuna funti kupio veliko imanje u Compton Bassetu, Wiltshire.

Iako je sadašnje zdanje u kojem Robbie živi svoj oblik dobilo u 18. stoljeću, u starom je dvorcu živjela Catherine Parr, posljednja supruga engleskog kralja Henrika VIII, koja je jedna od dvije supruge tog monarha čija glava nije odletjela u košaricu na stratištu.

'Mislim da imamo duhove. Nisam ništa vidio ni čuo, osjetio sam nešto, definitivno, no nije bilo jezivo', kaže Robbie Williams o svojem najnovijem transcedentalnom iskustvu, objasnivši da je kuća u kojoj živi s Aydom Field zapravo bila konjušnica dvorca u kojem je dio života provela i Catherine Parr.

U vrtu koji je nekoć pripadao engleskoj kraljici Robbie je postavio go-kart poligon te uživa u jurcanju. Možda je upravo to ono što smeta kraljevskog duha, pa se ne bismo čudili da Robbie jednoga dana naiđe na, primjerice, prerezane kočnice.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više