NA CRVENOM TEPIHU

Mirjana Hrga više ne skriva dečka Stašu

25.08.2014 u 11:36

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu Sarajevo film festivala proteklog vikenda prošetala se novinarka Mirjana Hrga - u društvu Staše Stefanovića stigla je na završnicu najveće filmske smotre u regiji i dodjelu nagrada Srce Sarajeva

Novinarka Al Jazeere Mirjana Hrga predah od izvještavanja iz ratne Ukrajine iskoristila je za druženje s dragim ljudima. Jedan od njih je i Staša Stefanović, zagrebački odvjetnik s kojim je ova uspješna novinarka u vezi posljednjih nekoliko mjeseci. Iako su već više puta snimljeni u zajedničkim izlascima i gradskim druženjima, prvi put su odlučili zajedno stati pred svjetla kamera i reflektora.

Proteklog vikenda Mirjana i Staša prošetali su se crvenim tepihom Sarajevo film festivala. Došli su na završnicu najveće filmske smotre u regiji i dodjelu nagrada Srce Sarajeva, a njihovi osmjesi odaju da par uživa u zajedničkim trenucima.


Otkako ih je časopis Story u veljači ove godine prvi put snimio u zajedničkom izlasku u kino, Mirjana u svakom svom posjetu Zagrebu ne propušta druženje sa Stašom, a kada mu to poslovne obaveze dozvole, on posjećuje nju u Sarajevu.

Nakon što se prošlog ljeta razvela od oftalmologa Deana Šarića, oboje su pronašli novu ljubavnu sreću.