SA SUZAMA U OČIMA

Milan Popović progovorio o ratu sa Severinom

24.08.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Milan Popović je u intervjuu za Jutarnji list izjavio da je pogođen sudskom odlukom da sina smije viđati dva vikenda i dvije srijede mjesečno te da mu je dosta rata sa Severinom

Nakon prekida veze i rođenja sina, pjevačica Severina Vučković i srpski poduzetnik Milan Popović vode bitku oko vremena koje Milan može provoditi sa sinom. Nedavna sudska odluka da sina može viđati dva vikenda i dvije srijede mjesečno, Milana je, kako kaže u intervjuu za Jutarnji list, duboko pogodila. Milan u intervjuu tijekom kojega, kako navodi Jutarnji list, nije mogao sakriti suze, otkriva kako je tražio da mu Severina dopusti sina viđati dva puta mjesečno po pet dana, no sud mu to nije odobrio.

'Nisam ja taj koji je izabrao sudska natezanja. Borim se za vrijeme koje želim provoditi s našim sinom i to je sve. S druge strane, majka našeg djeteta čini sve kako bi to vrijeme druženja oca i sina bilo što kraće', kazao je Milan u intervjuu za Jutarnji list.

Kako piše Jutarnji list, Milan sa Severinom komunicira vrlo rijetko, uglavnom SMS porukama, a komunikacija se svodi na dogovore oko sina. 'Osjećam se diskriminiranom osobom u toj cijeloj priči', požalio se Popović.

Milan u intervjuu dodaje i da on i Severina nisu nikada živjeli zajedno. 'Našu vezu najjednostavnije je definirati kao vezu mladića i djevojke. Nismo živjeli zajedno, nismo se zaručili, a kamoli planirali vjenčanje tako skoro, kako su mediji najavljivali', izjavio je Milan Popović za Jutarnji list