TOGA VIŠE NEMA

'Na izborima za miss u 90-ima svijet nam je gledao kroz prste'

21.08.2014 u 12:26

Bionic
Reading

Nekada je bila manekenka i voditeljica, a danas je preuzela Direkciju izbora za Miss Hrvatske te se nada stati na kraj lošim plasmanima naših ljepotica na svjetskim natjecanjima

Maja Kuljiš nekada je plijenila poglede na malim ekranima kao hostesa u 'Kolu sreće'.

Danas je direktorica najdugovječnijeg domaćeg izbora ljepote, izbora za Miss Hrvatske, no i sama je bivša misica, a krunu joj je ispred nosa odnijela Vanja Rupena.


Uspješna poslovna žena i majka Maja Kuljiš direktorica je Direkcije izbora koji je sredinom devedesetih izrodio niz ljepotica koje su se plasirale među prvih pet na svjetskim izborima.

'Taj posao je moja ljubav. Volim svjetla kamera, strku i adrenalin. Doma sam prvenstveno majka, kućanica, domaćica, sve ono što traži moja obitelji', rekla je Maja za 'In Magazin', kazavši i da se odlični plasmani naših misica devedesetih teško mogu ponoviti.

'Nema trenda u ljepoti. Lijepa žena je uvijek lijepa žena. Tako je bilo prije deset, dvadeset ili trideset godina. To je bilo i takvo vrijeme. Ne želim podcjenjivati nikoga, one su stvarno krasne djevojke, sada su žene. I još uvijek su prelijepe. Ali u to vrijeme smo izašli iz rata i mislim da nam je svijet gledao kroz prste i blagonaklono gledao na nas, pa smo bolje startali. Sada više nema toga', dodaje Maja.