'UVIK ISTI'

Petar Grašo naglo je ostario

19.08.2014 u 14:10

Bionic
Reading

Splitski glazbenik Petar Grašo s ljetnim hitom 'Uvik isti' ne silazi s vrha top lista. Prekrasnu pjesmu o životu u Dalmaciji prepoznala je publika i ovog je ljeta nezaobilazni hit koji se pjevuši diljem regije

Petar Grašo predstavlja videospot koji prikazuje kraj života jednog tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran obitelji, sebi, ali i svojim navikama i porocima. Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.


'Želja mi je bila da se na simpatičan način opiše jedna esencija dalmatinskog života, postulati i načini na koje se ovdje živi jer se vrijednost čovjeka očituje po tome da ga život ne mijenja, a pogotovo ne na gore!', izjavio je Petar Grašo i dodao:

'Simpatična je ovo priča o čovjeku koji i pred sam kraj života ima iste radosti koje je imao kao mlad i na kraju umire sretan te okružen najmilijima. Scene u kojima glumim starog sebe na istom krevetu na kojem mi je ležao pokojni djed za mene su bile vrlo emotivne!'

Spot je sniman u stanu bake i pokojnog djeda Petra Graše. Za glazbenika je samo snimanje bilo vrlo dirljivo jer ga je vratilo u djetinjstvo, a snimao ga je više od 15 sati pod teškom filmskom šminkom.