SLATKA KUĆANICA

Što to Lani Jurčević zadaje najveće muke?

19.08.2014 u 09:48

Bionic
Reading

Lijepa Lana Jurčević progovorila je o svom najvećem hitu 'Majica', dečku iz spota koji je zaludio djevojke širom regije, o tome koliko je dobra u kućanskim poslovima te što čita na plaži

Kako na tebe utječe ovo varljivo vrijeme?
Čak mi odgovara, pogotovo kad sam u Zagrebu. Volim kišu i kad krene padati, imam osjećaj da sve stane, a nakon mjeseci i mjeseci ludog tempa to mi skroz odgovara. Bila sam tjedan dana na moru i ondje nije bilo jednog jedinog oblaka. Sve se nekako savršeno poklopilo.

Zanimljivo je da je tvoja 'Majica' postala soundtrack ovoga ljeta - sve si zarazila.
To mi je drago čuti! Ljudi na majice stavljaju tekst pjesme, fotkaju se dok slušaju pjesmu na Youtubeu, snimaju svoju djecu dok skaču u kinderbetu, dečki izvode svoj show program... Upravo sam pogledala jedan video i 'umrla' od smijeha. Full me to zabavlja.

Jesi li imala audiciju za spot? Kako si došla do Marka?
Marko je bio idealan odabir, pravi mačo frajer u potpuno suprotnoj ulozi. Moj muški dio ekipe jednoglasno je odlučilo da je Marko taj. Tako smo ga posjeli na avion iz Crne Gore i doveli na snimanje u Zagreb...

Šalju li ti još uvijek dečki svoje uratke u kojima skidaju majice?
Da, ali trenutno je aktualno snimanje kućnih ljubimaca koji 'plešu' na 'Majicu'.

Imaš li kakvu nagradu za najbolju koreografiju?
Ha, ha, ne, ali često objavljujem fotke i spotove koje mi šalju na Instagramu ili Facebooku, pa dobiju puno novih followera. Čini mi se da su zadovoljni tom kompenzacijom.

Na fejsu si pokazala da voliš biti lijepa u kućnom izdanju.
Došla sam nakon nastupa doma s full make upom i u haljini, ali eto, usisivač ne pita.

Voliš li kućanske poslove?
Pa volim, to me relaksira. Malo sam kampanjac, ali kad se primim čišćenja, onda to napravim kako treba.

Koji ti je najmrskiji?
Nemam ga, sve mi to ide u istu kategoriju. Jedino mi moja garderoba i previše stvari zadaju probleme. To riješim tako da spakiram stvari i poklonim u neki dom za djecu ili Crveni križ.

Praviš li kolače i u kojoj prilici?
Nisam ljubitelj slatkog ni kolača. Više sam tip za slano.

Kakav ti je plan za ljeto?

Ljeto je pri kraju i već smo počeli raditi na novoj pjesmi, a i pripremam neke projekte koji me baš vesele. Uskoro ćemo i to objaviti.

Čitaš li ljubiće na plaži?

Ne. Imam svoj tip knjiga koje volim, a u to ubrajam recimo psihologiju i neke duhovne knjige. Sve ono što te nadograđuje i dok god učiš nove stvari za mene je to izazov.