OPET MAMI UZDAHE

Severina voli javno!

18.08.2014 u 13:58

Bionic
Reading

Svoju ljetnu turneju diljem Jadrana Severina je počela još u lipnju u popularnom zadarskom klubu Hitch bar, da bi po drugi put, za kraj ljeta, opet nastupila protekle subote

Prije koncerta Severina Vučković prošetala se Kalelargom u haljini modnog dvojca Dolce&Gabbana te je zastala ispred crkve Sv. Donata gdje se fotografirala s brojnim obožavateljima.


Mnogobrojni obožavatelji gledali su koncert s okolnog šetališta i sa svojih osvijetljenih brodica s obzirom da se klub nalazi uz more, što je dalo poseban ugođaj koncertu.

Severina je s koncertom počela oko ponoći, pojavivši se u atraktivnom kombinezonu i odmah na prvim taktovima svog velikog hita 'Brad Pitt' izazvala euforiju, da bi onda nanizala set pjesama koje su atmosferu dovele do usijanja - 'Uzbuna', 'Ko me tjero', 'Tarapana', 'Lola', 'Hurem' i 'Uno momento' kao trenutno najslušanija pjesma u regiji.

Hitch je puna dva i pol sata plesao i pjevao u ritmu Severine. Drugi koncert ovog ljeta u Hitch baru potvrda je da se Zadar i Severina vole javno.

Severina je ovoga ljeta napravila nekoliko morskih editorijala. Najprije je plijenila pažnju u svom rodnom gradu Splitu, pa je u crnoj čipkastoj haljini šetala Stradunom, a sada je u damskoj haljini napravila razglednicu iz Zadra.