IZAŠAO IZ ORMARA

Will Smith financira scijentološku crkvu

19.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Glumac Will Smith prošle godine donirao je iznos od 1,3 milijuna dolara raznim humanitarnim i religijskim organizacijama, a među njima i kontroverznoj scijentološkoj crkvi

Iako se već duže vrijeme šuška da su Will Smith i njegova supruga Jada zapravo scijentolozi 'u ormaru', oboje su dosad demantirali glasine. Ipak, nakon informacija o donaciji teškoj oko 123.000 dolara koju je šarmantni glumac uplatio na račun scijentološke crkve zvjezdani supružnici će teško razuvjeriti sve koji već neko vrijeme spominju tajnu vezu.

Javnoj ljubavi scijentologa i glumačkog para Smith u prilog ide i njihova nedavno otvorena visoka škola New Village Academy koja primjenjuje instruktivne metode začetnika scijentologije L. Rona Hubbarda, no i blisko prijateljstvo sa zakletim scijentologom Tomom Cruiseom.

Budući da je osim scijentolozima Smith donacije uplaćivao i raznim drugim religijskim organizacijama, mnogi su zaključili da je glumac na vrijeme počeo brinuti o onome što ga čeka na drugom svijetu te da igra na sigurno.