TAJNA SEKSIPILA

Nives Celzijus: '23 i pol sata dnevno razmišljam o prljavim stvarima!'

07.09.2009 u 10:45

Bionic
Reading

Zašto svi muškarci varaju svoje žene, kada je počela muška hajka na njezine atribute te o čemu razmišlja po cijele dane, otkrila je gospođa Drpić, poznatija kao Nives Celzijus

'Ne znam tresem li se od treme ili od tvoje blizine', provokativno je primijetila Nives dok ju je Fani Stipković intervjuirala. Svoje je uzbuđenje zbog seksi Nives potvrdio i Marko Grubnić, dok je Drpićku za emisiju Red Carpet pokušavao utegnuti u uski korzet.

'Većinu vremena, barem 23 i pol sata dnevno mi kroz misli prolaze prljave, zločeste i vruće stvari', svoju neiscrpnu dozu seksipila Nives je jednostavno obrazložila. 'Imala sam 12 godina kada su mi cickice narasle malo više nego što su trebale, muškarci su me dosta pohotno promatrali. Uvijek sam bila na meti pedofila koji vrbuju oko kuće, koji traže seksi djevojčice koje skaču preko gumi-gumija. Bila sam magnet za luđake', objasnila je Nives povijest svoje seksualne svijesti.

U njezinoj novoj knjizi bit će riječi o homoseksualizmu u nogometu te o svim oblicima bračnih prevara. 'Ne mogu reći da poznajem ijednog nogometaša koji ne vara suprugu. Ne bih mogla reći sa stopostotnom sigurnošću da me Dino nije prevario. Ne ulijevaju mi povjerenje ne zato što su nešto posebno pokvareni, već zato što im se toliko toga nudi', priznala je Nives, objašnjavajući koliko poruka njezin muž dobiva od neznanih djevojaka koje očito ne misle da Dino svojoj supruzi sve to prenosi.
Muža je zavela 'kao i sve ostale, svojim bambi okicama', tvrdi Nives, dodajući kako se za nogometaša udala jer su joj se ozbiljnije upucavali upravo samo nogometaši, koji su bili dovoljno uporni.