SVI SE IZNENADILI

Prekinuo je najzgodniji par na estradi

31.07.2014 u 13:32

Bionic
Reading

Nitko nije znao da Filip Dizdar i njegova Ana već mjesecima nisu zajedno

Nismo to dosad javno objavili, ali Ana i ja nismo skupa već tri mjeseca', priznao je mladi kantautor Filip Dizdar na predstavljanju nove pjesme 'Ona zna'.


Taj je odgovor iznenadio sve jer su mnogi njega i kolumnisticu Anu Perduv doživljavali kao najskladniji i, po mnogima, najljepši mladi par na domaćoj sceni. Filip je tako ponovno solo nakon gotovo pet godina.

'Nismo to gurali u medije. I dalje smo u dobrim odnosima, bili smo stvarno dosta dugo skupa. Ušli smo u to dosta mladi i nekako smo zaključili da, iako smo dosad sve prolazili skupa, dalje ide svatko svojim putem', rekao je mladi pjevač u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Priznao je da trenutno uživa u samačkom životu i da ne traži ništa posebno, ali i da je otvoren za sve opcije.

Filip uskoro odlazi u rodni Sukošan, u kojem će provesti ljeto, a potkraj kolovoza čekaju ga nove obaveze. 'Primijetio sam da su me glazbenici počeli ozbiljnije shvaćati. Promijenio se i moj odnos prema njima, ali i njihov prema meni', kaže Dizdar, a u posljednjih nekoliko godina režirao je stotinjak videospotova. 'Još da ga napravim Severini pa da zatvorim krug', rekao je Filip.

Filip se osvrnuo i na zbunjujuću situaciju na ovogodišnjem Porinu, kad su on i Lada Furlan Zaborac iz Bambi Molestersa ostali zbunjeni i bez teksta na pozornici. 'Sve smo imali uvježbano i sve je bilo dogovoreno, ali nitko po Porin nije došao', kazao je.