OBITELJ POTVRDILA:

Lepa Brena je stabilno, operacija pomaknuta zbog rizika

25.07.2014 u 17:51

Bionic
Reading

Nakon nezgode i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gdje se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a prije koncerata u Makarskoj i Bihaću, folk zvijezda Lepa Brena bit će zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran nadomak Opatije, potvrdili su iz obitelji Živojinović

U priopćenju koje je njezin PR Vedran Strukar uputio tportalu stoji kako je brzom intervencijom hrvatskih liječnika i susretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno da je folk diva slomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta kirurškoj intervenciji.

Nadalje dodaje da je zbog ranijih zdravstvenih problema koje je imala s trombom, tim liječnika odlučio pričekati jutro kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti kiruršku intervenciju i tada poduzeti operativne mjere.


'Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje klinike. Obitelj Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na brizi', stoji još u priopćenju.

Ovim se putem njezina obitelj zahvalila medijima na objektivnom izvještavanju te zamolila za daljnje očuvanje privatnosti do potpunog oporavka.
Zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću otkazani su do daljnjeg.