S JAHTOM OD 100 MILIJUNA EURA

Udovica Stevea Jobsa uživa na Hvaru

24.07.2014 u 20:50

Laurene Powell Jobs

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Laurene Powell Jobs stigla je na Hvar jahtom vrijednom 100 milijuna eura, a predvečerja provodi u šetnjama u ležernom izdanju

Udovica Stevea Jobsa, Laurene Powell Jobs u društvu obitelji i prijatelja ljetuje na Jadranu. Nakon jutarnjeg obilaska Komiže, predvečerje su proveli u šetnji i večeri na otoku Hvaru. U ležernom izdanju te s brojnim prijateljima potpuno neobavezno šetala je i razgledavala grad.

Jedna od najbogatijih žena na svijetu stigla je luksuznom jahtom vrijednom 100 milijuna eura, koju je za Stevea Jobsa dizajnirao Philippe Starck, a završena je nešto više od godinu dana nakon njegove smrti. Jahta je duga 76,2 metra, ima aluminijsku oplatu i prozore od tri metra, a nazvana je Venus po rimskoj božici ljepote i ljubavi.


Udovica slavnog osnivača kompanije Apple naslijedila je imovinu vrijednu 10 milijardi dolara. Unatoč tome, 50-godišnja Laurene nastavila je živjeti relativno skromnim životom te se bavi humanitarnim radom.

U braku sa Steveom Jobsom bila je 20 godina, a nakon što je on 2011. preminuo od opake bolesti našla je spas u poslu te brojnim humanitarnim angažmanima. Iako se prošlog ljeta pisalo da je pronašla novu ljubav, Adriana Fentyja, on ne ljetuje s njom.