ZALUDIO OBOŽAVATELJICE

Zaboravite na Kovača, ovo je kapetan iz snova!

24.07.2014 u 14:18

  • +2

Josip Pavić

Izvor: tportal.hr / Autor: HVS

Bionic
Reading

Vratar zagrebačke Mladosti i hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić osvaja igrom, životnom energijom i iskustvom kapetana

Svjetsko prvenstvo u nogometu u Brazilu već je zaboravljena priča, no sada već uživamo u prijenosima Europskog prvenstva u Mađarskoj.

Zaluđenost žena Nikom Kovačem za sada je na ledu, ali zato je sva pažnja usmjerena na naše zgodne vaterpoliste.

Iako je Hrvatska izgubila od Italije, sutra se igra vrlo važna utakmica s Grčkom zbog koje ako Barakude pobjede idu izravno na Svjetsko prvenstvo.

Uvjerljivo je najbolji igrač naših Barakuda Josip Pavić koji je odavno jedan od miljenika ženskih ljubiteljica vaterpola.

Zgodni kapetan ima diplomu Ekonomskog faksa, a kada pročitate kako je ispričao svoj susret sa svojom gospođom, još više će vas osvojiti.

'Upoznali smo se u gimnaziji, ona je bila generaciju mlađa od mene. Mnogo smo vremena provodili u knjižnici i tako je sve počelo. Sakupio sam hrabrost i pozvao je van. Poslije mi je priznala da je jedva čekala da napravim prvi korak, jer je već bila prilično nervozna od iščekivanja, a već je bila zaljubljena u mene', rekao je za Story Josip koji vodi miran obiteljski život, a svoju suprugu hvali na sva zvona zbog mnogih kvaliteta.

'To što je brižna majka, što me uspijeva trpjeti, što je prihvatila da ne volim puno pričati, što me zna pustiti na miru, što je pametna i lijepa. Uistinu ima toliko toga, mogao bih nabrajati unedogled', dodao je zgodni kapetan.