BEZ OKLIJEVANJA

Nina Badrić spremna je za toples

23.07.2014 u 20:51

Bionic
Reading

U razgovoru za RTL Nina Badrić otkrila je kakav mora biti muškarac ako je namjerava osvojiti, bi li se kupala u toplesu i kako će provesti ljeto, a prisjetila se i svog prvog posla

Nina Badrić u razgovoru za RTL otkrila je da uskoro odlazi na zasluženi godišnji odmor, u svoj stan na Hvaru na kojem ljetuje posljednjih 14 godina. Bez oklijevanja tvrdi da bi se skinula u toples, ali ne pred onima koji je poznaju.

'Toples da, ali izvan granica Hrvatske, gdje me nitko ne zna. Divna je to privilegija, genijalna na ovim prostorima. Ljudi nas znaju, ali kada već prijeđeš granicu, ti si obična žena kao i svaka druga te imaš potpunu anonimnost', rekla je pjevačica.

Nina je u intervjuu otkrila i kako zamišlja idealnog muškarca. 'Mora biti frajer. Mora biti duhovit. Mora biti pametan. Mora biti ostvaren. Mora voljeti mene. Mora voljeti moju mjuzu. Mora me čuvati kao kap vode na dlanu. Mora biti nacrtan za mene. Htjela bih da on bude bolji od mene, sposobniji, da bude u svakom mogućem slučaju netko od koga mogu puno učiti ili makar da mogu s njim učiti. Da mi bude partner i prijatelj u svakom smislu te riječi. E sada, Lastane, tražim li previše?', upitala se Nina.


Privatnost je ono što želi zadržati za sebe, a pjesme su ono što uvijek dijeli sa svima. To je oduvijek radila i ne namjerava se mijenjati. 'Nisam jedna od onih koje svoju karijeru grade na privatnosti, na skandalima, na izmišljenim pričama. Otkada sam bila klinka, uvijek sam govorila: 'Dobar dan, ja sam Nina Badrić, ovo je moja pjesma, ovo je ono što radim.' Nikad nisam mamila medijskim pričama i tako je ostalo do dan danas', kazala je.

No da put do zvijezda nije uvijek lak, dokazuje i izjavom da je počela raditi još kao klinka.

'Uvijek sam kao klinka radila za ljetne praznike jer sam se voljela dobro obući, pa su mi starci rekli: 'Halo, idi pa radi i zaradi si za ono što ti treba.' Našla sam si posao kao prodavačica u butiku te za prve snimke i za prvu košulju', rekla je Nina.