'LIJEPO NAM JE'

Marta Žegura i Frane Perišin nakon prekida zajedno na moru

23.07.2014 u 20:03

Bionic
Reading

Iako su u siječnju ove godine glumac Frane Perišin i asistentica kostimografije u ZKM-u Marta Žegura potvrdili da je njihovoj vezi došao kraj, bivši zaručnici ovo ljeto provode zajedno

Dokazuju to i fotografije objavljene u časopisu Story koji ih je snimio tijekom kupanja u Cavtatu, a borave u Franinoj obiteljskoj kući. 'Lijepo nam je, pametnome dosta', kratko je komentirao glumac za Story.

31-godišnja Zagrepčanka i 54-godišnja zvijezda serije 'Larin izbor' i 'Zora dubrovačka' svoju su ljubavnu priču započeli početkom 2012, a u siječnju 2013. dobili su sina. Samo godinu dana kasnije glumac je priznao da je njihovoj ljubavi došao kraj.


'Istina je, Marta i ja više nismo zajedno. Zbog svakodnevnih obaveza, snimanja i rada na predstavama nismo puno vremena provodili zajedno. To je na neki način presudilo našoj vezi. Jednostavno smo se udaljili, čovjek se pogubi. Moja putovanja i odsutnost rezultirali su nezadovoljstvom. Marti nisam ništa zamjerio. Ona je mlada žena i fantastična majka. Želi muža koji je uz nju dok našoj bebi izbijaju prvi zubići. Ono što je Marta očekivala i očekuje trenutačno joj ne mogu pružiti', rekao je Frane tada. Više puta je ponovio kako zbog predivnog sina potpuno normalno funkcioniraju, a to dokazuju i ovim zajedničkim ljetovanjem u obiteljskoj atmosferi.