TANJA, JELENA, NINA...

Njihova tajna mladolikosti? Ljube mlađe frajere!

25.07.2014 u 07:00

Nina Morić rođendan

Izvor: tportal.hr / Autor: Marko Lukunić/Promo/Instagram

Bionic
Reading

Zaboravite na kreme ili razne eliksire mladosti: ove poznate dame blistaju zbog toga što ljube mlađe momke

Glazbenici Jeleni Radan 2014. započela je na najljepši mogući način - postala je mama. Izjavila je da joj je to veliki blagoslov, a i potvrda dugogodišnje ljubavi sa 15 godina mlađim osječkim umjetnikom Borisom Sekulićem. Otac djevojčice 23-godišnji je student, a njihova sreća sada je okrunjena djetetom. Iako nikada nije govorila o privatnom životu, Jelena nikada nije izgledala blistavije, a i sama nam je prije nekoliko mjeseci priznala: 'Osjećamo se sretno i blagoslovljeno. Oduvijek sam htjela postati majka, ali to se ne može nikada isplanirati.'


Tatjana Dragović u vezi je s mladim manekenom Vlahom Arbulićem. U vezi su navodno već neko vrijeme, no nisu to bili spremni otkriti javnosti. No sve se promijenilo kada su doznali da čekaju dijete. Bivša manekenka odmara se na jugu Hrvatske, a uskoro će postati ponosna mama svog trećeg djeteta. 'Samo jedem po cijele dane i odmaram se', otkrila je u In Magazinu, a tijekom trudnoće zadržala je besprijekornu liniju.

Nina Morić, hrvatska manekenka sa stalnom talijanskom adresom, 38. rođendan proslavila je zaljubljena i u zagrljaju novog dečka, 12 godina mlađeg DJ–a Marca Sirecija. Nina je za časopis Chi opisala njihovo sudbonosno upoznavanje. 'Ozlijedila sam lakat pa sam bila na fizioterapiji. U jednom trenutku u sobu je ušetao neki dečko. Malo se zbunio i rekao: 'Oprostite, pogrešna soba.' Možda je bila pogrešna soba, ali ne i pogrešna osoba, pomislili smo', dodaje.

Nedavno se doznalo da je zaljubljena i Vanja Mamić. Riječ je navodno o mlađahnom dubrovačkom poduzetniku s kojim je viđena u romantičnim šetnjama, donio je Dubrovnik.net.hr.

Ove dame pomladile su se uz svoje izabranike. Blago njima.