IPAK PREDOZIRANJE

Otkriven uzrok smrti Peaches Geldof

23.07.2014 u 13:21

Bionic
Reading

Peaches Geldof bila je ovisnica o heroinu, a skoro dvije i pol godine prije smrti uzimala je i metadon

Istraga koja je pokrenuta nakon što ju je njezin suprug početkom travnja pronašao mrtvu u njihovoj kući u Kentu pokazala je da se Peaches čak dvije godine pokušavala skinuti s heroina, javlja BBC

Suprug Tom Cohen još je u veljači posumnjao da Peaches ponovno uzima te da drogu skriva i u kući.
330718, 330037, 328230, 326355

Isto tako, krvni nalazi pokazali su smrtonosne doze kodeina, metadona i morfija, a britanski mediji dodaju i da je rezultate mjesečnih pretraga skrivala od svog supruga koji je sumnjao, ali nije bio siguran je li se vratila starim navikama. Razgovarali su o njezinoj ovisnosti, ali ona ga je uvjeravala da više ne uzima.

Cohen je pretražio stan i nije pronašao ništa, ali policijska istraga potvrdila je njegove sumnje, jer osim supstanci u krvi, pronađeni su i tragovi uboda na lijevom bedru.

Potvrđene su prvotne spekulacije. Kao i njezina majka, 25-godišnja TV voditeljica i model Peaches Geldof umrla je od predoziranja heroinom.

Peaches Geldof postala je opsjednuta smrću svoje majke Paule Yates koja se predozirala 2000. godine dok je bila u sama u londonskom stanu s četverogodišnjom kćeri Tiger Lily. Peaches je tada imala samo 11 godina.

Podsjetimo, kći irskog glazbenika Boba Geldofa također je pronađena mrtva u svojoj kući u Wrothamu 7. travnja, a iza sebe je ostavila dva sina i supruga.