SNAGATOR STIPE

Slavu stekao u BB kući, a sad čeka borbu života

23.07.2014 u 15:18

Bionic
Reading

Stipe Bekavac priprema se za meč sezone, a svima je poznat po reality izletu u BB kući

Jedna od najboljih europskih borilačkih promocija, FFC, ovoga će tjedna dobiti veliko pojačanje zahvaljujući potpisu dugogodišnjeg UFC-ovog borca Alessija Sakare.


Iznimno iskusni Talijan tako će tijekom druge polovice ove godine odmjeriti snagu s nekim od FFC-ovih boraca, a jedno ime na hrvatskoj sceni već se istaknulo kao potencijalni suparnik.

Radi se o borcu Opatija Fight Cluba Stipi Bekavcu koji je u svom posljednjem nastupu sjajnim nokautom pobijedio Eddieja Sancheza, također bivšeg UFC-ovca.

'Ja sam cijelo vrijeme u treningu, a tijekom pripremnog razdoblja za mečeve to samo pojačam. Uvijek sam na razini da se u kratkom roku mogu dobro pripremiti za ulazak u ring, ali stignem također i uživati u ljetu. Početkom ovog mjeseca, dobio sam zanimljivu ponudu za jedan meč i nadam se da ću kroz idućih nekoliko dana znati na čemu sam po tom pitanju, ali u svakom slučaju jedva čekam novi nastup', rekao je Bekavac koji je slavu stekao u Big Brother kući.

Prije sedam godina, Stipe se natjecao u četvrtoj sezoni Big Brothera. Tada je imao 24 godine. Nakon 14 dana preselio se u tajnu kuću dok su ostali natjecatelji smatrali da je ispao. 49. dan showa se vratio u veliku kuću.

Devedesetprvog dana natjecanja bio je izbačen iz kuće, ali je u showu osvojio mnoge simpatije.

Pobjedu je tada odnio Vedran Lovrenčić iz Slavonskog Broda.