NIKOLINA, FANI, LANA I TANJA

Baby boom na domaćoj estradi!

22.07.2014 u 20:29

Bionic
Reading

Nikolini Ristović, Tatjani Dragović, Lani Mihić i Fani Kerum samo je jedno zajedničko – sve su u blaženom stanju i uskoro će postati majke

Nikolina Ristović nedavno je priznala da će ponovno postati majka. I Nikolini, a i njezinom suprugu Vidoju, za kojeg se udala u rujnu prošle godine, bit će to druga kći. Naime oboje iz prijašnjih veza imaju jedno dijete. Nikolina je svoju prvu djevojčicu rodila kada joj je bila 21 godina, a danas, sa svojih 39 godina, ponovno proživljava istu sreću. Atraktivna voditeljica izjavila je da je dijete došlo kao najveća potvrda njihove ljubavi. U petom je mjesecu trudnoće, a kaže da je dobila samo kilogram.

Manekenka Tanja Dragović s 12 godina mlađim dečkom Vlahom Arbulićem čeka dijete koje će njoj biti treće, a njemu prvo. Zaljubljeni par uživa u zajedničkim ljetnim radostima u njegovom rodnom Dubrovniku, čime se lijepa trudnica pohvalila na Instagramu. Pokraj fotografije iz mora napisala je: 'I mi smo se nasukali.' Bivša supruga Gorana Ivaniševića u drugom tromjesečju trudnoće izgleda besprijekorno.


Bivša pjevačica ET-ja i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić sa suprugom Antom ponovno čeka kćer. Par je u svibnju proslavio prvu godišnjicu braka, a ljepši poklon nisu mogli ni zamisliti. Njihovoj djevojčici Marli tek je devet mjeseci, ali će zato šestogodišnja Kiara biti presretna zbog još jedne seke. Obiteljski život Lani očito savršeno odgovara, a nedavno nam je u razgovoru priznala da je najsretnija doma s Antom i curicama.

Hoće li nakon dva sina, kojima se redovito hvali kao najvećim uspjehom u gradonačelničkom mandatu, Željko Kerum i njegova supruga Fani konačno dobiti djevojčicu, tek ćemo vidjeti. No zasad im osmijeh zbog prinove ne silazi s lica, a novom se članu obitelji najviše vesele dječaci koji već imaju brojna pitanja vezana uz dolazak bebe.