'UŽIVAM U SLOBODI'

Snježana Mehun otvorila dušu nakon razvoda

21.07.2014 u 11:31

Bionic
Reading

Nasmijana i vedra Snježana Mehun nikada nije izgledala bolje. Nitko ne bi rekao da je prošlo samo pola godine otkako je objavila da se razvodi od Mihaela Galekovića

Snježana Mehun živi punim plućima. Uvijek je okružena prijateljima i obitelji, a njen duh nije slomio ni razvod koji je mnogima došao kao grom iz vedra neba.

Kako je prošlo šest mjeseci od razlaza s Mihaelom, a statistike govore da propada svaki četvrti brak, Snježana je otvorila dušu te dala savjet kako se nositi s teškim periodom u kojem si moraš priznati da je tvoj brak gotov.


'Teško je dati savjet, ali ja sam inače pozitivna osoba i trudim se biti realna i objektivna… Kada gledaš šire, postaneš svjestan i, pored mnogo većih i ozbiljnijih patnji kao što su bolesti, malo ti bude neugodno dramiti zato što tvoja bajka ipak nije završila nakon 40. godine braka nego nakon deset... Treba poštivati svaki taj lijepi trenutak i ne zaboraviti da ih je bilo i da ste zato i bili zajedno - okružiti se prijateljima i uživati svake sekunde u svojoj slobodi, slobodi da radiš što god želiš', rekla nam je Snježana, ističući da joj je kroz teško razdoblje najviše pomogla obitelj.

'Moja prednost je to što imam divnu obitelj i sina, mamu, sestru koji su stalno uz mene u dobru i zlu, a na pitanje ugađa li si više nego ikada, kazala je:

'Trudila sam se uvijek ugađati sebi jer žrtve nisu dobro društvo ni sebi ni drugima', zaključuje te dodaje da je spremna za novi početak.

'Spremna sam uživati u svakom trenutku', zaključila je.