'NAŠ KOMADIĆ RAJA'

Trudna Lana Klingor Mihić uživa u bikiniju

21.07.2014 u 11:22

Bionic
Reading

Lijepa trudnica Lana Klingor Mihić uživa u odmoru u Istri, a na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima se jasno vidi koliko joj godi obiteljski život

Pjevačica i vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić uživa u ljetnim radostima s kćerkicama Kiarom i Marlom te suprugom Antom u idiličnoj atmosferi u Istri. Lijepa trudnica, koja nam je nedavno otkrila da je na putu i treća curica, uživa u mirnom okruženju koje joj je potrebno nakon zahtjevnih projekata.

Par je iznajmio luksuznu vilu s bazenom, a sudeći prema fotografijama koje Lana objavljuje na Instagramu, zaista je riječ o komadiću raja, kako je i sama napisala. Lana ne skriva to da je najsretnija sa suprugom i djevojčicama u obiteljskoj atmosferi.


'Zvuči patetično, ali mi svakoga dana slavimo svoju ljubav i sve što nam je Bog dao. Svaki svoj slobodni trenutak provodim s obitelji. Iako bih mogla, trenutačno se odričem privatnih gušteva poput odlaska na jogu, na večere s curama i slično, jer smatram da sam u ovom trenu potrebnija Marli i Kiari', rekla nam je nedavno Lana, a ovih dana, čini se, svi guštevi su joj u idiličnoj Istri.