LJUBAV NE KUCA JEDNOM

Ove ljepotice dokazuju: Ima života i nakon razvoda!

17.07.2014 u 12:15

  • +5

Nakon razvoda su pronašle sreću

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić/Slavko Midžor

Bionic
Reading

'Samo jednom ljubav pokuca na vrata', pjeva Mišo Kovač, no čini se da to u praksi baš i ne izgleda tako

Nakon stresnog razdoblja te mnogo tuge i boli zbog razvoda ove ljepotice su ponovno našle sreću.

Vanja Mamić, bivša supruga Zorana Mamića, priznala je da su se njih dvoje službeno razveli u studenom 2010. Time je i zakonski završio njihov 19-godišnji brak.

Ovih dana doznalo se da je dizajnerica interijera i velika ljubiteljica životinja našla novu ljubav. Trenutno uživa u Novalji na Pagu u kojoj ima kuću što ju je sama uredila.

Za RTL-ov Exkluziv Tabloid priznala je da se zaljubila prvi put nakon razvoda od Zorana Mamića: ‘Imam jednu dragu osobu - prvi put to spominjem, imam li ili nemam. Da, imam! I to je to!’

Radi se o dubrovačkom poduzetniku s kojim će provesti godišnji odmor.

Novi početak dogodio se i proslavljenoj glazbenici. Nakon što se u travnju razvela od glazbenika Vlade Kalembera poslije deset zajedničkih godina, čini se da je violončelistica Ana Rucner ponovno sretna u ljubavi.

Naime 31-godišnjakinja je protekli vikend provela u društvu naočitog muškarca u istarskom Novigradu u kojem je impresivnim nastupom na jahti otvorila manifestaciju Nautica Cruise Fashion Show, a cijelo ju je vrijeme bodrio Maxim Moralić.

Pjevačica grupe Colonia Indira Vladić u 2014. je drugi put uplovila u bračnu luku. Naime 2001, s 28 godina, udala se za Narcisa Mujkića, a odluku o tome donijela je nakon samo sedam mjeseci burne veze. A ljubav nakon razvoda dogodila joj se kad se tome najmanje nadala.

'Ljubav je stigla kad sam se najmanje nadala, baš kao dar za mojih velikih četrdeset. Sretna sam, zaljubljena i to ne skrivam. Ljubav se slavi i mi slavimo', rekla je kad je proslavila ulazak u četvrto desetljeće u zagrljaju budućeg supruga. Bjelovarčanin, koji je osvojio Indirino srce u samo nekoliko mjeseci, glazbenicu je zaprosio početkom 2014. Nakon romantičnog odmora u Dubrovniku Indira se u Zagreb vratila sa zaručničkim prstenom, a vjenčali su se u svibnju.

Story je prije nekoliko mjeseci donio fotografije Mirne Maras u zagrljaju muškarca koji je osvojio njezino srce nakon bolnog razvoda od Marija Valentića.

Poslije okončanja braka s profesorom kineziologije Marijem Valentićem 35-godišnja voditeljica Mirna Maras priznala nam je da nikada neće prestati vjerovati u bezuvjetnu i iskrenu ljubav, no da još ne razmišlja o novom muškarcu u životu. Tada nije ni slutila da će početkom godine u njezin život ući Željko Batinić, markantan inženjer koji joj je vratio vjeru u ljubav. Odnedavno je Mirni krenulo i u poslu, pa uz svoj stalni posao radi kao nova loto djevojka.