TEŠKO ZA GLEDATI

Pogledajte što su estetske operacije učinile slavnima

31.07.2014 u 07:18

  • +2

Estetski zahvati

Izvor: tportal.hr / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Kako bi uklonili sitne nedostatke ili pak živjeli u uvjerenju da će ostati vječno mladi, slavne face podvrgavaju se estetskim zahvatima. Mnogi u tome pretjeraju, a kada se u potpunosti izobliče - više nema natrag!

Na pariškom tjednu mode, unatoč silnom glamuru, modnim novitetima i ljepoticama na pistama, gotovo nitko nije propustio prokomentirati izgled Donatelle Versace, slavne talijanske dizajnerice koja je svoju kolekciju predstavila u Parizu. Zbog brojnih mogućnosti koje su joj, zahvaljujući velikom bogatstvu, izložene kao na pladnju, Donatella si priušti baš sve što zamisli. Kada je riječ o estetskim zahvatima, ako bi ih se tako uopće moglo i nazvati, Donatella je napravila sve što je poželjela. No zbog količine operacija koje je napravila na svom licu, izgleda zastrašujuće. Premda bi sa svojih 59 godina i silnim bogatstvom mogla izgledati tako da joj svi zavide, ovako mršava i ispijena s gomilom silikona u usnama i zategnutom kožom šokira gdje god se pojavi.

Čemu se sve podvrgnula majka glumca Sylvestera Stallonea, 92-godišnja Jackie, ne zna se. Zbog količine operacija, i sama se pokajala. S obzirom na njezin izgled, možemo samo pretpostaviti da je ugradila implantate, napravila face lifting, liposukciju, ubrizgala botoks. Nastavi niz…

Pedesetšestogodišnja glumica Melanie Griffithu očajničkom nastojanju da izbjegne starenje i njeguje vječno mladolik izgled, potpuno se izobličila te joj lice izgleda neprirodno i plastično. Klasičan je primjer loše i pretjerane estetske kirurgije.


Devedesetih je godina bila jedna od najljepših Hrvatica, a danas model i manekenka Nina Morić izgleda potpuno neprepoznatljivo. Svoje prelijepo lice uništila je mnogim zahvatima poput povećanja usana i obraza zbog čega izgleda kao 'žena mačka'. Ta je 37-godišnjakinja jednom izjavila kako joj je bivši muž nabio komplekse zbog izgleda te kako se zbog njega podvrgla tolikoj količini operacija, no odlučila je prestati, jer ne želi izgledati poput lutke. No možda je za to već prekasno.

Janice Dickenson slavu je stekla kao prvi svjetski supermodel, a danas joj je iz tog toba ostala samo vitka figura. Teško se može govoriti o lijepom licu, jer ga je uništila plastičnim operacijama.

Iako je nekada slovio kao veliki zavodnik, glumac Mickey Rourke postao je ovisnik o zahvatima. Promijenio je bradu, povećao donju usnicu i obraze te nekoliko puta zategnuo lice ekstremnim face liftingom. Rezultati su poražavajući.

No teško da netko može nadmašiti preminulog kralja popa u kirurškim zahvatima. Michael Jackson isprobao je sve. Promijenio je bradu, smanjio vilicu, povećao obraze, izbijelio kožu na cijelom tijelu, a ne zna se ni broj operacija nosa kojima se podvrgnuo. Pri posljednjoj mu je komad hrskavice uha premješten u nos u pokušaju da se spasi.