POPUT DIVE

Je li Nina Badrić ikad bila glamuroznija

11.07.2014 u 13:06

  • +3

Nina Badrić u Dubrovniku

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nina Badrić

Bionic
Reading

Nina Badrić sinoć je nastupila na jubilarnom desetom koncertnom programu Zvijezde pod zvijezdama u dubrovačkom Hotelu Excelsioru i svojom pojavom i glasom iznova oduševila sve prisutne

Glazbenica Nina Badrić pred publikom se pojavila u dugoj bijeloj haljini čiji dizajn potpisuje srpski Ines atelier, a svojim je posebnim umjetničkim izričajem izmamila brojne uzdahe.

Sinoćnji je koncert bio poseban jer je održan povodom otvaranja 65. Dubrovačkih ljetnih igara, kada je veliko zadovoljstvo promatrati s terase hotela Excelsiora spektakularni vatromet iznad vizura Dubrovnika.


Jedinstveni izričaj glazbene dive svjetskog glasa u jedinstvenom ambijentu bio je očito pun pogodak sudeći prema osmijesima u publici u kojoj su se, osim brojnih poznatih Dubrovčana, našli i gosti iz inozemstva. Uz brojne Ninine hitove publika je i zaplesala, a kada je započeo vatromet, svi su s terase Hotela Excelsiora s divljenjem promatrali bojama obasjani Grad.

Iznova je Nina pokazala neraskidivu vezu koju ima s ovim gradom. Ljetni koncertni program Zvijezde pod zvijezdama u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela slavi desetu godišnjicu održavanja. Ove godine ima i humanitarni karakter. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije. Nina će, kako doznajemo, u najljepšem hrvatskom gradu ostati još nekoliko dana na odmoru. Zasluženom!