PROCURILA SNIMKA

Britney prije 'peglanja' u studiju? Bolno za uši!

09.07.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Nerijetko se posumnja u kvalitetu pjevanja svjetski poznatih pjevača, a medije preplavi vijest o pjevanju na playback na koncertu glazbenih zvijezda. No ako ste se ikad pitali kako zvuči poznata pjevačica dok pjeva prije 'peglanja glasa' u studiju, sada imate prilike saznati

Neispeglana verzija pjesme 'Angel' s najnovijeg albuma 'Britney Jean' slavne Britney Spears procurila je u javnost i, blago rečeno, ne zvuči nimalo lijepo. Video s neuređenim Britneyinim vokalom podigao je prilično veliku medijsku prašinu pa je producent William Orbit na Facebooku objavio izjavu kojom objašnjava kako je 'neispeglani' video verzija na kojoj se Britney tek zagrijavala, a ne finalna verzija.

'Zagrijavanje je jako bitno za profesionalne pjevače, baš kao što se trkači moraju dobro razgibati, i potrebno je neko vrijeme kako bi se to kvalitetno izvelo. Tijekom zagrijavanja čuo sam najrazličitije zvukove. Stvar je u tome da takve verzije pjesama nisu predviđene za dijeljenje s milijunima slušatelja', navodi producent u dijelu svoje izjave napominjući kako ovaj video ne bi trebao umanjiti činjenicu da je Britney uvijek u vrhu zvijezda.

Kako god, poslušajte video i procijenite sami.